12/06/2014

Fenerbahçe kaptanı Emre Belezoğlu bugünlerde pek dertli. Yine bir haksızlığa maruz kalmış. Teknik direktörü İsmail Kartal' la yaptığı hararetli konuşmada '' Hocam çok üzerime geliyorlar. Benimle ilgili toplumda olumsuz bir algı oluşturmaya çalışılıyor. Hep günah keçisi olarak beni görüyorlar. Bıktım artık. Canıma tak etti artık'' demiş. 


Hiç ümitlenmeyin, canına tak edip de futbolu bırakmıyor. Sadece mağduriyeti dolayısıyla yanına destekçi arıyor. İşin ilginç tarafı gerçekten de mağdur olduğunu düşünüyor. Ayrıca haksızlığa uğradığını düşündükçe, daha da öfkeleniyor ve daha çok saldırıyor. Bu saldırıdan nasibini herkes alıyor:

Gazeteciler

                                                                
                                                              Rakip takım oyuncuları

                                                                  
                                                                Takım arkadaşları


Hakemler


Sokaktaki Vatandaş

Oysa ki ne kadar efendi ve sakin biri Emre. O hiçbir şey yapmadığı halde onu hedef olarak seçip üzerine gidiyorlar. Aslında Emre' nin bir başarısı var burada. Bu kadar iyi ve kariyerli bir oyuncuyken bu kadar nefret edilmeyi başarıyor. Bu kadar vukuatına rağmen hala futbol oynamasına izin verdikleri için haliyle, kendisinin özel ve dokunulmaz olduğunu düşünüyor. Böyle düşündükçe de içi içini yiyor, bana nasıl böyle davranıyorlar diye. Onun bu hale gelmesinde onu koruyan ve hak ettiği cezaları veremeyenlerin de payı var elbette. Emre' nin canına tak etti mi gerçekten bilemem ama bizim canımıza tak ettiği kesin.
Categories:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!