7/12/2016

Popüler gençlik dizisi Kavak Yelleri' nin müzikleriyle oldukça geniş bir kitle tarafından tanınmaya başlanan Pinhani grubunun 5. albümü '' Kediköy '' piyasada. 

Grup üyelerinden Selim Aydın' ın evinde, 2013 yılında kaydettikleri bir önceki albümleri '' Canlı Yayın'' dan sonra oldukça güçlü bir albüm olarak karşımıza çıkıyor '' Kediköy'' albümü. 12 şarkıdan oluşan albümün söz ve müzikleri çoğunlukla grubun solisti Sinan Kaynakçı' ya ait. Çıkış şarkısı olan '' Geri Dönemem'' ve '' Dur Söyleme'' şarkılarının müzikleri Fransız müzisyen Maurici' ye ait. Bir de Rize türküsü olan '' Köprü Ortasında'' var. Albümün geneline baktığımızda çok güçlü şarkı sözleri ve Bulutsuzluk Özlemi' nden tanıdığımız Akın Eldes' in önderliğinde çok başarılı bir müzikal alt yapı görüyoruz. '' Benim Yüzümden'' şarkısının bestesi Akın Eldes' e ait.  '' Beni Sen İnandır'' şarkısında Erkan Oğur kopuz çalarak şarkıyı başka bir boyuta taşıyor. Albümün öne çıkan şarkılarından olan '' Sen Olmayınca '' şarkısında, Ediz Hafızoğlu' nun davul performansı dikkat çekici. Solist Sinan Kaynakçı' nın ses rengi de albümü dinlenir kılıyor. 
  1. Nehirler Durmaz
  2. Sen Olmayınca
  3. Geri Dönemem
  4. Köprü Ortasında
  5. Beni Sen İnandır
  6. Dur Söyleme- Albüm Versiyon
  7. Zor Günler
  8. Düşmanmışız Gibi
  9. Koluma Yazdım İsmini
  10. Oyalan
  11. Benim Yüzümden
  12. Kurtar
  13. Dur Söyleme- Tekli Versiyon
Categories:

8 yorum:

  1. O diziyi izleyenlerden olmadım;ama müziklerini beğendim. Güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet müzikleri çok güzeldi. Diziye çok uymuştu.

      Sil
  2. çok beğendim ben de, şuan dinliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Bende bu gurubu o malum dizi ile tanıyanlardanım :) Güzel, keyif veren şarkıları var. Yazınız gayet bilgilendirici ve keyifli olmuş, teşekkürler :)

    Sevgi ve selam ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Evet keyifli bir grup.

      Sil
  4. Pinhani severim dinleyeyim hemen bu albümünden birkaç şarkı :)

    YanıtlaSil

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!