7/02/2015

Antalya' nın Kemer ilçesine bağlı olan Göynük beldesinde yer alan 5 yıldızlı Karmir Resort& Spa, 18 dönüm alan üzerine kurulmuş. Geçen yıl hizmete giren otel oldukça temiz. Tesis, Kemer' e 9 km, Antalya havalimanına 40 km uzaklıkta buluyor. Transferle otele giderseniz hem vakit kaybı yaşamazsınız hem de taksiden daha ucuza gelir. Transferle havalimanından otele gidiş ve otelden havalimanına dönüş sağlanıyor.


Mavi bayrak sahibi, kum çakıl karışımı plajın otele uzaklığı 90 m. Deniz yaklaşık olarak 5 metre sonra derinleşmeye başlıyor.


Çocuk dostu bir otel olan Karmir Resort& Spa, çocuklu aileler için rahatlıkla tercih edilebilir. Çocuklar için büyük bir oyun parkı ve aktivite odası var.



Havuzu oldukça büyük ve bölümlere ayrılmış. Havuzun bir kısmında derinlik 30 cm ve çocukların oynaması için ideal.

Akşamları çocuklar ve büyükler için aktiviteler yer alıyor.

                                            

Havuz tarafındaki odaları tercih etmek isteyenler sürekli çalan müziğe de hazır olmalılar. Sessizlik isteyenler ise arka tarafa bakan odaları tercih etmeliler. Otelin Spa merkezi ve küçük bir fitness salonu da mevcut.
Yemekler oldukça lezzetli ve çeşit bol. Personel ilgili ve güler yüzlü. Her şey dahil konsepti olan otelin fiyatı, hizmet kalitesine göre oldukça uygun.


Categories:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!