11/19/2014

Tüm dünyada 36 ülkede 143 adet bulunan Hard Rock Cafe' nin Türkiye şubesi İstanbul' da Beyoğlu'nda buluyor. Türkiye' de ilk açılan şube ise 1998' de Ankara' da açılmış ve 2012' de kapanmış ve dünyada kapanan ilk Hard Rock Cafe olarak da tarihe geçmişti. Ankara' da açılmasının sebebiyle firmanın prensip olarak ilk önce ülkelerin başkentlerinde şube açmaları.


300 kişi kapasitesi bulunan Hard Rock Cafe İstanbul' da, dünyaca ünlü müzisyenlerin sahnede kullandıkları özel eşyalar ve müzik aletleri  sergileniyor. Ayrıca kıyafet ve aksesuar satışı da yapılıyor. Mekanın akustiği çok iyi. Perşembe akşamları canlı performans var. Giriş ücretsiz. 13 Kasım 2014 tarihinde Absence grubu sahne aldı.

Absence '' A tribute to Pink Floyd'' organizasyonu çerçevesinde, Pink Floyd' un yeni albümü The Endless River' ın çıkışını kutlamak için sahnedeydi. Grubun performansı müthişti. Pink Floyd şarkılarını çok iyi çaldılar. 


Vokalist İlay Bal da güzel sesi ve performansıyla dikkat çekti. Gitarist Hakan Şavklı müthişti. Bas gitarda Uğur Öktem de oldukça iyiydi. 


Canlı performans günleri haricinde yemek de yenebilecek çok güzel bir mekan Hard Rock Cafe İstanbul. 
Categories:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!