9/09/2014

         Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde Volkan Demirel' in ileride yönetici olabilecek vasıflara sahip olduğunu söyledi. Aynı şekilde Emre Belözoğlu' nun da futbol şubesinin başına geçmesini teklif ettiği haberleri çıktı http://www.radikal.com.tr/spor/emre_belozogluna_surpriz_teklif-1211071 Bu habere göre sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Emre jübile yapıp futbol şubesinin başına geçecek. Aynı hafta içerisinde de Abdullah Kiğılı yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Abdullah Kiğılı kavgadan uzak üslubuyla futbol camiasında sevilen bir yöneticiydi. Ayrıca Aziz Yıldırım' ın zor anlarında da her zaman yanında yer almıştı.


      Süleyman Seba sezonu ilan edilen yılda Fenerbahçe' nin başkanı tarafından yönetici olmasını istediği kişilerin Volkan ve Emre olması şaka gibi. Bilindiği gibi Süleyman Seba son derece centilmen ve kavgadan  uzak bir yöneticiydi. Emre ve Volkan ise futbolları ya da olumlu davranışlarıyla değil kavga ve polemikleriyle gündemde olan futbolcular. Diğer takım taraftarlarının Fenerbahçe' ye karşı olan olumsuz bakışlarında büyük payları var. Hatta Fenerbahçe taraftarı içerisinde de bu futbolcuların tavırlarını hoş karşılamayanlar var. 
         Fenerbahçe gibi milyonlarca taraftarı yönlendiren bir kulübün potansiyel yöneticileri, eğitim, kültür, birikim ve saygınlıklarıyla değil fanatiklikleriyle değerlendiriliyor. Rakiplerle ne kadar çok kavga edersen o kadar Fenerbahçe' lisin mantığıyla hareket ediliyor. Taraftarların neredeyse biri birlerine düşman olduğu şu günlerde aklı selim insanların yönetim kademelerinde olması gerekirken maalesef yangına körükle giden insanlar gündemde. Sakin ve ılımlı insanlar yerlerini kavgacı insanlara bırakıyor.
Categories:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!