12/27/2014

Bir yıl daha bitiyor. Yeni bir yıl başlayacak. Bu yılı iyi geçirmeyenler, yeni yılın, yeni bir umut olmasını ve şans getirmesini bekleyecekler. Ama yeni yılın yeni umut olması için sadece takvimin değişmesi yetmiyor.

Aynı şeyleri yapmaya  devam edersek, hayatımızla ilgili yeni adımlar atmaya çalışmazsak, bu yılın sonunda da aynı şekilde takvim değişikliğiyle hayatımızın değişmesini bekleriz. Belki de atacağımız küçük adımlar, hayatımızda büyük şeylerin değişmesine neden olacak. Tek yapmamız gereken o adımı atmak. Bunu yapabilirsek takvimdeki değişiklikleri beklemeye gerek kalmayacak. 1 Ocak' tan itibaren, önce geçmişte neleri yanlış yaptığımızla ilgili bir değerlendirme yapalım. Daha sonra da kafamızda olan ama uygulamaya geçiremediğimiz şeyleri yapmaya başlayalım. Bu arada tabi ki yeni yıl kutlamalarına devam edip yeni yıl dileklerimizi dileyelim. Herkese mutlu yıllar.
Categories:

2 yorum:

  1. Bir an takvimlerin olmadığını düşünsek...yeni yıl ve diğerlerinin anlamı olmayacaktı. O yüzden dediğiniz gibi yapmak istediklerimiz için adım atmaktan başka çare yok...iyi yıllar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yıl, yeni bir hayat için sadece bir umut vesilesi. Size de iyi yıllar.

      Sil

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!