1/07/2021

Karnından konuşmanın gerçek anlamı, ağzını oynatmadan, başkası söylüyormuş gibi konuşma becerisidir. Karnından konuşma becerisi olan kimselere vantrolog denir. Gösterilerde oldukça ilgi çeker. Genelde bir kukla ile birlikte gösteri yapılır. 

Gerçek Vantrologlar
Gösteri dünyasında karnından konuşanlar olmakla birlikte, gerçek hayatta da vantrologlar karşımıza çıkar. Bu insanların gerçek fikirlerini öğrenme şansınız yoktur. Ne dedikleri anlaşılmaz. Eğer hayatı, işinizi ya da bu insanları önemsiyorsanız karnından konuşulmasına çok kızarsınız. Bu insanlarla iletişim kuramazsınız. Bu tür durumlar yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirir. Çünkü onlar karnından konuştuklarını ve imalarını sizin anlamanızı beklerler. Siz anlamayınca da tepki gösterirler. Genel tepki biçimi de küsmektir. 

Karnından Küsenler

Ne demek istediğini anlamadığınız insanların neye bozulup küstüklerini de anlama şansınız yoktur. Karnından konuştukları gibi karnından küsmüşlerdir. Oysa ki açıkça düşüncelerini dile getirseler mevcut olduğu varsayılan sorunun çözümüne katkı yaparlar. Ama böyle yapmadıkları için çözümü değil sorunu tercih etmiş oluyorlar.

Categories:

22 yorum:

  1. En sevmediğim insan tipi. Ömür törpüsu.

    YanıtlaSil
  2. Hiiiç anlamam onların dediklerini anlamaya da çalışmam, küsmelerine de takılmam. Bu yaşımda artık bu moda girdim :)

    YanıtlaSil
  3. It's a talent that not many people have.

    YanıtlaSil
  4. İki tane yorum yazmayı denedim oldumu bilmiyorum yarım kalan da vardı lütfen kusura bakmayın :( sonuç olarak karnın dan konuşanlara sinir olurum :)emeğinize sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Bana hep ilginç gelmiştir:)

    YanıtlaSil
  6. iş ağımda öyle bi kameraman arkadaş var gerçekten çok mıymıntı, üşengeç ve ürkek. denk düştüğüm günlerde çok yoruluyorum.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel açıklamışsınız çevremde var böyleleri, çok yorucu onlarla iletişim kurmak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İletişim çok zor oluyor.

      Sil
  8. Benim de hiç hoşlanmadığım tiplerdir. İmayı da sevmem. Kardeşim ne sıkıntın varsa söyle bilelim, ona göre varsa hatamız düzeltelim. Sorunlu tiplerdir.

    YanıtlaSil
  9. Böyle insanları anlamaya çalışmak için hayat çok kısa:)
    Gösteri dünyasında bu işi çok iyi yapanlar var, çok severim izlemeyi de.

    YanıtlaSil
  10. Küçükken ne uğraşırdım karnımdan konuşacagım diye 😃. Konusmak gerekli sorunları gercekten ama ben bunu ne zaman denesem insanlar konunun çözümünü tartışacağına bana düşman olup bir de kötülük yapmaya kalktı. Bir de işin bu yönü var.

    YanıtlaSil
  11. karnında küsenler, çok sevdim bunu, kullanırım :)

    YanıtlaSil

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!