8/04/2019

Trafikte yol verme kavgası sonucunda, hamile kadın ve eşinin aracını darp eden Seydioğlu Baklavaları' nın sahipleri Hasan ve Hüseyin Sel kardeşler çıktıkları ilk duruşmada tahliye edildiler. Kamera görüntülerinde, kadının hamile olduğu söylendiği halde, baklavacı kardeşlerin kararlı bir şekilde saldırdıkları, kapıyı açamayınca aynayı kırdıkları ve aracın üstüne çıktıkları görülüyor.

                                             
Aslında hamile olmasa da ailenin bulunduğu bir araca saldırmak çok acayip bir şey. Ama baklavacı kardeşlerin bildikleri bir şey varmış meğerse. Nasıl olsa kendilerine bir şey olmayacağını biliyorlarmış. Öyle olmasa, güpegündüz gerçekleşen ve kamera kayıtları olan aleni bir olayda bile elinin kolunu sallayıp çıkmazlardı. Niye emniyet şeridinde gidiyordunuz diyen hakime, annelerinin hastalığı nedeniyle gitmek zorunda olduklarını söylemişler. Ama saldıracak kadar vakitleri varmış demek ki.
Her İle Şube
Baklavacı kardeşler tahliye olduktan sonra, şirket olarak büyüme kararı aldıklarını ve pek çok ilde şube açacaklarını açıkladılar. Ne de olsa reklamın iyisi kötüsü olmazmış. Muhtemelen ''Hamile kadının orada ne işi varmış'' diyen çok sayıda müşterileri olacaktır. Ayrıca bedava tatlı dağıtmışlar. Halkımız durur mu? Bedava tatlıyı veren isterse saldırgan olsun onlar için fark etmez. Hemen kuyruğa girmişler. Belki de ''Elinize sağlık iyi ettiniz'' demişlerdir. Toplumsal duyarlılığı yüksek! halkımız sayesinde bu tip adamlar büyürler ve gelişirler. Halkımız da bu tipleri alkışlarlar. Ta ki bu tür saldırılar kendi başlarına gelene kadar. 

Tatlı kuyruğu
Categories:

15 yorum:

  1. Allah kahretsin ! Başka diyecek bir şey bulamıyorum...

    YanıtlaSil
  2. İğrençç, şu kuyruk insanın midesini bulandırmaz mı?
    Ben emniyet kapısına geldiklerinde görevli bir polisin (belkide amir kendisi) Baklavacıyı tokalaşırken karşılama anını gördüğümde de aynı tepkiyi vermiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet karşılama işi de varmış. Hiç hoş değil.

      Sil
  3. Cahilliğin bu derece yüceltildiği bir başka dönem var mıdır acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıta her gün daha yükseğe çıkıyor maalesef.

      Sil
  4. Nasıl bir ülke olduk biz böyle ya. Gerçekten aklım almıyor artık. Adalet desek yok vicdan desek hiç yok öyle şansa yaşıyoruz resmen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılanlar cezasız kaldıkça yapanlar daha da rahat davranıyorlar.

      Sil
  5. Aaa?? Kuyruğa girmişler bir de. Yazıklar olsun!
    Ne demişler; it iti dakkada bulurmuş. Aynen öyle olmuş...

    YanıtlaSil
  6. olay yeterince rahatsız edici, devamı daha da rahatsız ediciymiş, çok korkunç yani anlatımınız için çok teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil
  7. ah ya of ya bizim ülke yaa. bi de şule çeti merak ediyom ne zaman o adamlara ceza verecekler.

    YanıtlaSil

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!