9/02/2015

18 yıldır Fenerbahçe kulübünün başkanlığını yapan Aziz Yıldırım tartışmasız kulüp tarihinin en başarılı başkanıdır. Yapmış olduğu yatırımlar ve kulübü büyütme çabaları Fenerbahçe' yi başka bir boyuta taşıyor. 

Bunun yanında taraftarı birleştirmesi ve kulübü için harcama yapabilir hale getirmesi de büyük başarı. Taraftarın bu potansiyeli de reklam vermek isteyen firmaların Fenerbahçe' yi ilk tercih olarak görmelerini sağlıyor. Bunların yanında Aziz Yıldırım' ın yaptığı yanlışlar da var tabi. Öfkeyle söylediği sözler ve sürekli kavga içerisinde yer alması en öne çıkanları. Geçtiğimiz günlerde katıldığı tv programında dikkat çeken iki konu vardı. Birincisi Ergin Ataman' la yaşadığı polemik. Bu konuda Ergin Ataman' ın da hataları var. Geçtiğimiz yıl final serisi maçlarını ne hale getirdiği ortada. Aziz Yıldırım' ın, milli takım hocası ile kulüp takım hocası ayrı olsun, yoksa milli takıma oyuncu göndermem, kamplarda oyuncuların kafasını çeliyorlar açıklaması çok yanlış. Oyuncunun kafası her yerde çelinebilir. Ayrıca Bogdan Tanjevic yıllarca hem Fenerbahçe' nin hem de milli takımın antrenörlüğünü yaptı. Antrenör Fenerbahçe' li olunca normal olan bu durum, başka bir takım hocası olunca mı yanlış oluyor. Bunun yanında kulüp takımlarının, milli takıma oyuncu göndermiyorum demeleri çok yanlış ve buna hakları yok. Siz böyle düşünürseniz kaleciniz Volkan Demirel' de milli maçı bırakır gider.
Diğer yanlış açıklaması da Aykut Kocaman için söylediği benim muhatabım değil açıklamasıydı.

Aykut Kocaman futbolcu olarak efsane olmasının yanında, 3 Temmuz sürecindeki mücadelesiyle Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Onun saha içindeki ve saha dışındaki mücadelesi, Aziz Yıldım' ı cezaevinde güçlü kılmıştır. Sportif olarak beğenmiyor olabilirsiniz ama yaptıklarını yok sayıp benim muhatabım değil demek hiç doğru değil. Hatta 3 Temmuz sürecinde saçlarını beyazlatan Aykut Kocaman' ın, Yoğurtçu parkına, Lefter ve Alex' in yanına heykeli bile dikilmelidir.
Categories:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!