3/26/2015

Emre Belezoğlu' nun saldırganlık maceraları devam ediyor. En son Kadıköy' deki Beşiktaş maçında, hem Beşiktaş teknik direktörüne küfür etmesi, hem de soyunma odasındaki tavırlarıyla yine gündemin ön sıralarına yerleşti. 

Milli takımın kaptanı olan ve uluslar arası arenada büyük kariyere sahip olan bir futbolcunun, bu tür davranışları yapan değil, yapanları engelleyen olması beklenir. Emre Belezoğlu' nun bu tavırları takınmasında, öfke kontrolü problemi olmasının yanında, bu yaptıklarının onaylanıyor olması da etkili. Peki Emre' yi bu konuda kimler destekliyor?
1) Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Yönetimi: 100 yıllık rekabet ve dostluğu olan bir kulüp, Kadıköy' e misafir gelmişse ve takım kaptanın, misafir takımın teknik direktörüne küfür ediyorsa, başkan ve yönetimin devreye girip bu hareketin yanlışlığını vurgulaması gerekir. Ama onlar Emre' yi korumak için Beşiktaş camiasına savaş açıyor. Demeçler havada uçuşuyor. Emre de doğru yaptığın düşünerek bu hareketlerine devam ediyor. 
2) Hakemler: Hakem Fırat Aydınus geçmişte, arkası dönük olduğu ve söylemediği halde, Caner' i '' lan''  dedi diye kırmızı kartla oyundan atmıştı. Burada ise alenen küfür ettiği halde Emre' yi oyundan atamadı. Diğer hakemler de atamıyorlar. Yani cezasını sahada veremiyorlar.
3) Federasyon: Hakemin sahada uygulayamadığı cezayı, maçtan sonra uygulamayarak bu işe çanak tutuyorlar. Görüntülerden ceza verseler en azından yapılan yanlışa müdahale etmiş olacaklar.
4) Fatih Terim: Milli takım gibi, hem en iyi oyuncuların, hem de örnek sporcuların bulunması gereken bir yere, sadece maç kazanmayı düşünerek, Emre gibi, futbol seyircisinin büyük bölümünün nefretini kazanmış birini çağırıyor. Hem milli takıma desteği azaltıyor hem de milli takımın saygınlığını azaltıyor. Aynı şeyi daha önce takım arkadaşlarına silah çeken Gökhan Töre için de yapmıştı.
5) Fenerbahçe Taraftarı: Maalesef Fenerbahçe taraftarının önemli bir kısmı Emre' yi destekliyor. Böyle davranarak Emre' nin takımına sahip çıktığını düşünüyorlar. Performansı kötü olan Emenike' yi yuhalayacaklarına, küfür edip etrafa saldıran Emre' yi yuhalasalar, bir daha bu hareketleri yapamaz.  
Categories:

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlar:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!